بازاریابی محتوایی می تواند به کل سازمان منفعت برساند. برای حداکثرسازی تاثیر آن، باید بازاریابی محتوایی با کل شرکت یکپارچه و ادغام شود: از بخش خدمات مشتریان گرفته تا هیئت مدیره.
در این دوره می آموزید چه کنیم تا سایر تیم های درون سازمان، از بازاریابی محتوایی استقبال کرده و از آن برای رسیدن به اهداف مشترک استفاده کنند: تعامل بهتر پرسنل، افزایش فروش و تجربه بی نظیر مشتری.
Brian Honigman مشاور بازاریابی برای سازمانهایی نظیر NATO، سامسونگ و … به شما کمک می کند تا محتوای خود را برای جست و جو بهینه کرده، برای اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی تطبیقش داده و از محتوا برای پشتیبانی اقدامات خود در تبلیغات پولی، توسعه اپ موبایل، پیامک مارکتینگ و ایمیل مارکتینگ و … استفاده کنید.
سپس به شما کمک می کند تا بازاریابی محتوایی خود را با روابط عمومی آنلاین، ارتباطات داخلی سازمان، رهبری، فروش، خدمات مشتریان و منابع انسانی برای ایجاد استراتژی جامع بازاریابی محتوایی ادغام و یکپارچه کنید.
دارای زیرنویس فارسی