گوگل تگ منیجر (Google Tag Manager) یکی از شگفت انگیزترین تکنولوژی هاییست که به متخصصان بازاریابی اجازه می دهد از بخشی به نام محفظه یا container برای تگهای کد سایتشان استفاده کنند، بازاریابان را از مسئولین IT و برنامه نویسان شرکت فارغ کرده و خودشان بتوانند به راحتی کدهای رهگیری دلخواهشان را در وبسایت قرار داده و رهگیری کنند.
این دوره آموزشی به شما نشان می دهد که چطور به صورت اثربخش از گوگل تگ منیجر استفاده کنید. شما درخواهید یافت که چگونه بهترین استفاده را از کانتینر یا محفظه ها داشته باشید، از تگهای ساخته شده گوگل آنالیتیکس بهره ببرید، با نسخه های کنترل و دسترسی کاربری کار کنید، متغیرهای دلخواه بسازید و …
گوگل تگ منیجر ابزاری مکمل و ضروری برای گوگل آنالیتیکس و به منظور رهگیری برخی اتفاقات خاص در وبسایت است که توسط گوگل آنالیتیکس قابل رهگیری نیستند؛ مثلاً مانند عضویت در سایت یا خبرنامه، میزان اسکرول کردن در صفحه، ارسال نظر برای مطالب و … که به عنوان یک رویداد یا Event در گوگل آنالیتیکس نمایش داده می شوند.
مهم ترین مباحث دوره آموزش گوگل تگ منیجر
- کار با حسابها و کانتینرها
- نصب یک کانتینر روی وردپرس
- به کارگیری تگ های ساخته شده گوگل آنالیتیکس
- کار با متغیرها
- ایجاد تریگرها
- کنرتل نسخه بندی
- دیباگ کردن تگ ها
- استفاده از تگ های HTML دلخواه
دارای زیرنویس فارسی
باید توی زیرنویس کردن جملات رو بلند تر میگرفتید چون طرف تند صحبت میکنه آدم جا میمیونه باید هی استاپ بزنه تا بفهمه طرف چی گفت
سلام به شما
بله متاسفانه بعضی از مدرسان تند تند صحبت می کنن و این کار ترجمه رو سخت می کنه.تا جایی که امکان داره زمانبندی ها رو ادیت می کنیم اما چون گاهاً افزایش زمان هر خط، باعث ناهماهنگی زمانی کل زیرنویس میشه مجبوریم بعضی وقتا روی این موضوع کمتر کار کنیم
زیرنویس کردنتون اصلا به درد نمیخوره
خیلی بد و نا مفهوم
فقط کلمه کلمه به ترجمه شده
اصلا ساده ش نکردید برای فهم مخاطب
معذرت می خوام که نتونستیم رضایت شما رو جلب کنیم.کار ترجمه دوره ها هزینه بر و وقت گیره و زیرنویس ها هم قبل از انتشار بررسی میشن.اما گاها بعضی از کاربران با متن زیرنویس ارتباط برقرار نمی کنن… (خود من این دوره رو کامل دیدم و به شخصه مشکل نداشتم اما نظر شما محترم و قابل پذیرشه)چون از دوره رضایت نداشتید به پشتیبانی پیام بدید تا مبلغ خرید شما به حساب کیف پولتون عودت داده بشه.
و اینکه ممنون میشم بفرمایید کل دوره از نظر شما مشکل داشت یا فقط جلساتی خاص؟ برای بررسی مجدد و اصلاح زیرنویسها این رو پرسیدم!
من تا فصل چهارمش رو که دیدم این موضوع پابرجا بود
سردرد گرفتم و دیگه نگاه نکردم
به قول شما مدرسش به درد نمیخوره چون آنالیتیکس رو نگاه کردم اینجوری نبود
حتما زیرنویس رو مجددا بررسی می کنیم.
مبلغ هم به کیف پولتون عودت داده شد
از مشتری مداری شما سپاسگزارم